COVID-19 NEDENİYLE İPTAL EDİLECEK STAJLAR

17-03-2020

Bölümümüz değerli öğrencisi,

Yükseköğretim Kurulunun 13.03.2020 tarihinde yaptığı Koronavirüs (Covid-19) Bilgilendirme Notu-1 kapsamında;

Staj, Bitirme Projesi, Teknik Gezi kapsamında işletmelere, fabrikalara gitmekte olan ve SGK sigortalama işlemleri yapılan öğrencilerimizin; 16.03.2020 tarihi itibari ile sigortaları iptal edilerek Stajları ve Bitirme Proje çalışmaları durdurulmuştur. Hangi tarihten itibaren Staj, Bitirme Projesi ve Teknik Gezi yapılacağı ile ilgili YÖK’ün bilgilendirmesi beklenmektedir.

Bu duyuru sonucu, stajyer öğrencilerimizin, belirtilen tarih sonrası (16.03.2020) staj raporlarında beyan edeceği stajlar geçersiz, belirtilen tarihe kadar yaptıkları stajlar, staj yönetmeliği kurallarına uygunluğu durumunda başarılı kabul edilecektir.

Duyuru kapsamında, yeni staj başvuruları ve mevcut stajların değerlendirmeleri YÖK’ten beklenen yeni bir bilgilendirmeye kadar kabul edilmeyecektir.

Sağlıklı günler dileriz.

İnşaat Mühendisliği Bölümü Staj Komisyonu