2019 Yaz Dönemi Staj Defterlerinin Toplanması Hakkında Duyuru

18-09-2019

2019 YAZ STAJI DEFTERLERİNİN

TOPLANMASI HAKKINDA DUYURU

 

Staj defterlerinizi 8-10 Ekim 2019 tarihleri arasında, mesai saatleri içerisinde staj danışmanınıza teslim etmeniz gerekmektedir. Bu tarih aralığı dışında defter teslimi kabul edilmeyecektir. Defterlerinizle birlikte, kapalı ve üzeri yetkili kişi tarafından imzalanmış/kaşelenmiş bir zarf içerisinde, staj sicil formlarınızı teslim etmeniz gerekmektedir. Defter imzalatma ve staj sicil fişi doldurtma işlemleri için ek bir süre verilmeyecektir. Defter teslim ederken dikkat etmeniz gereken hususlar aşağıda belirtilmiştir ;

  • Defterleriniz, 08/05/2019 tarihinde Bölüm Web Sitesi üzerinden yayınlanan, 2019 Yaz Stajına ait duyuruda belirtilen tüm kurallara birebir uymak zorundadır.
  • Defterlerinizi, spiralli ciltle kaplanmış halde staj danışmanınıza teslim ediniz.
  • Staj defterinizin tüm sayfalarının yetkili kişi tarafından ad/soyad belirtilerek imzalanması gereklidir.
  • Defter içeriğinin sıralaması; Dış Kapak (08/05/2019 tarihli duyurudaki güncel dış kapak formunun kullanılması zorunludur) + İç Kapak + Ek-1 + Ek-2’ye uygun olarak yazılmış staj içeriği şeklinde olacaktır.
  • Staj CD’si uygulaması kaldırılmıştır, defter ile birlikte Staj CD’si teslim edilmeyecektir.
  • Stajda gördüğünüz ve deftere aktardığınız teknik bilginin kapsayıcı ve tatmin edici olması, kısa cümlelerle geçiştirilmemesi gerekmektedir. Edindiğiniz pratik bilgi ile öğreniminiz sırasında gördüğünüz teorik bilgiyi kıyaslamanız, hesaplarınızı mühendislik pratiği ile uygun şekilde açıklayıcı ve düzenli bir şekilde aktarmanız beklenmektedir. Staj içeriği yetersiz olan defterler için Staj Danışmanları 1 kereye mahsus olmak üzere düzeltme verme hakkına sahiptirler.
  • Staj yazım kurallarına ve verilen şablona uymayan etmeyen, gerek sicil fişinde gerekse defterde eksik imza/kaşesi bulunan defterler kesinlikle değerlendirmeye alınmayacaktır.

Not: Araş. Gör. Dr. Derya KAYA ÖZDEMİR’in staj danışmanlığını yaptığı öğrenciler, defterlerini Araş. Gör. Mert Can GÜNAÇTI’ya teslim edecektir.