2019 Yılı Yaz Stajı Duyurusu

08-05-2019

  • 2019 Yaz Stajına ait DUYURU ve ilgili tüm güncellenmiş dökümanlar bu metnin sonunda yer almaktadır. Staj yapacak olan öğrenci, ilgili tüm belgeleri okumak, başvuru dosyalarını yönlendirmelere uygun olarak doldurmak ve eksiksiz bir şekilde staj danışmanına teslim etmekle yükümlüdür. 
  • 2018 itibariyle, “Staj Defteri Yazım Formatı” uygulamaya alınmıştır. Bu kapsamda, staj yapacak olan tüm öğrenciler, Ek-1 ve Ek-2’ye uygun olarak defterlerini bilgisayar ortamında hazırlamak zorundadır. Verilen şablon dışında yazılan defterler değerlendirmeye alınmayacaktır.
  • Staj yapacak olan öğrenciler, ekte ilan edilen Staj Başvuru ve Kabul Formundan 3 ADET kopyayı önce kendileri dolduracak daha sonra ise staj yapacakları firmaya doldurtarak, 3 adet formu ıslak imzalı halde staj danışmanlarına teslim edeceklerdir. (NOT : İlan edilen Staj Başvuru ve Kabul Formundan başka herhangi bir kabul yazısı işleme alınmayacaktır. Bu form, aynı zamanda SGK formu olarakda kabul edilecektir.)
  • Staj defter içeriği sıralaması, Defter dış kapak – Defter iç kapak – Ek-1 (Staj yapılan tüm günlere uygun olarak doldurulacaktır.) ve Ek-2 (Lütfen içeriğini okuyunuz) sırasında olacaktır.
  • Staj Defteri Teslimi : Stajını tamamlayan öğrenci, staj dönemini takiben Bölüm Staj Komisyonu tarafından ilan edilecek olan Defter Teslim Tarihleri arasında, Staj Defterini ve ilgili belgeleri staj danışmanına teslim edecektir.

ÖNEMLİ NOT: Hafta bazında kamu kurumlarında staj yapacak öğrenciler için,

15 Temmuz 2019 haftası,

Kurban Bayramı haftası (10 Ağustos 2019 Cumartesi – 14 Ağustos 2019 Cuma),

30 Ağustos 2019 haftası,

haftayı tamamlayamayacağından ötürü, bu tarihlerde staj yapacak öğrenciler, yapamadıkları staj günlerini stajlarının sonunda telafi ederler.

Staj yapacak tüm öğrencilerimize başarılı bir staj dönemi dileriz.

Gerekli belgeler ve danışman listesini indirmek için tıklayınız.

 DEÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü Staj Komisyonu Başkanlığı