2020 YAZ STAJI DUYURUSU

09-06-2020

2020 YAZ STAJI DUYURUSU

  1. Staj yapılabilecek son tarih: 17.10.2020
  2. Staj başvuru tarihleri: Yaz Stajı dönemi boyunca başvurular, belirli bir başvuru periyodu olmaksızın yaz dönemi süresince istenilen tarihte yapılabilir. Staj başlangıç tarihinden en az 10 gün önce öğrenci danışmanına e-mail yolu ile başvurusunu yapmalıdır.
  3. 2020 Yaz Stajı sadece yüz yüze olarak yapılacaktır. Uzaktan staj şeklinde yapılmasına izin verilmemektedir. 
  4. 2020 Yaz Stajına ait duyuru ve ilgili tüm güncel dökümanlar bu metnin sonunda yer almaktadır (2020 Yaz Stajı itibariyle “Staj beyannamesi” ve “Pandemi dönemi dilekçesi” yenilenmiş belgelerdir). Staj yapacak olan öğrenci, ilgili tüm belgeleri okumak, başvuru dosyalarını yönlendirmelere uygun olarak doldurmak ve eksiksiz bir şekilde staj danışmanına e-mail aracılığıyla teslim etmekle yükümlüdür.
  5.  “Staj Defteri Yazım Formatı” kapsamında, staj yapacak olan tüm öğrenciler, Ek-1 ve Ek-2’ye uygun olarak defterlerini bilgisayar ortamında hazırlamak zorundadır. Verilen şablon dışında yazılan defterler kesinlikle değerlendirmeye alınmayacaktır. Format dışındaki defterler için staj danışmanı, ön değerlendirme aşamasında ilgili stajı düzeltme talebi olmaksızın direkt reddetme hakkına sahiptir.
  6. Staj yapacak olan öğrenciler, ekte ilan edilen Staj Başvuru ve Kabul Formundan 1 ADET kopyayı önce kendileri dijital olarak dolduracak, daha sonra ise staj yapacakları firmaya bu evrağı göndererek ilgili alanları doldurmalarını sağlayacaktır. Öğrenci ve firma tarafından eksiksiz olarak doldurulmuş ve firma tarafından imzalanmış evrak öğrenci tarafından çıktısı alınıp imzalanır ve staj danışmanına elektronik olarak iletilir. (NOT: İlan edilen Staj Başvuru ve Kabul Formundan başka herhangi bir kabul yazısı işleme alınmayacaktır. Bu form, aynı zamanda SGK formu olarakda kabul edilecektir.)
  7. Staj Defteri Teslimi : Stajını tamamlayan öğrenci, staj dönemini takiben Bölüm Staj Komisyonu tarafından daha sonra ilan edilecek olan Defter Teslim Tarihleri arasında, Staj Defterini ve ilgili belgeleri staj danışmanına e-mail yolu ile ya da  elden teslim edecektir.

ÖNEMLİ NOT: Üniversitemizin aldığı kararlar doğrultusunda 2020 Yaz Stajında Üniversitemiz laboratuvarlarında staja izin verilmeyecektir.

Staj başvuru evrakları için tıklayınız.

Staj yapacak tüm öğrencilerimize sağlıklı ve başarılı bir staj dönemi dileriz.

DEÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü Staj Komisyonu