2022 Yaz Stajı Duyurusu

28-04-2022

Değerli öğrenciler,

2022 Yaz stajında,

Yaz okuluna katılmayacak öğrenciler;

Staj yapılabilecek ilk tarih; 27.06.2022 (Bütünleme sınavlarından sonraki ilk Pazartesi)

Staj yapılabilecek son tarih; 2022-2023 Güz Dönemi Başlangıç Tarihi

Yaz okuluna katılacak öğrenciler;

Staj yapılabilecek ilk tarih; 29.08.2022 (Yaz okulu final sınavlarından sonraki ilk Pazartesi)

Staj yapılabilecek son tarih; 24.09.2022

Staj Başvuru tarihleri; Yaz stajı dönemi boyunca başvurular, staj başlangıç tarihinden en fazla 1 ay, en az 10 iş günü önce öğrenci danışmanına ıslak imzalı (yüzyüze) ile yapılmalıdır. (Staj başvuru formunun mücbir bir sebepten dolayı elden teslim edilemediği durumlarda öğrenci işlerinden alınması gereken yedi yıllık onayın e-posta yolu ile alınması ve onay mailinin pdf belgesi evraklarla birlikte danışmana ulaştırılacaktır. Elden teslim edilemeyen staj başvuru belgeleri, staj defteri tesliminde mutlaka evraklar arasına eklenmelidir.)

Stajın iptal edilmesi;
Staj başvuru evraklarında beyan edilen staj başlangıç ve bitiş tarihleri aralığında; stajın devam ettirilememesi veya mücbir sebeplerden dolayı stajın iptal edilmesinin talep edildiği durumlarda öğrenciler, stajın iptal edilmesini istediği tarihten en az 3 gün önceden staj danışmanına gerekli açıklamaları yaparak (gerekçe yazılarak iptal edilen tarih aralığı ve gün sayısı belirtilmesi koşuluyla) dilekçe yoluyla başvurmalıdır. Dilekçe hazırlanıp imzalandıktan sonra taratılıp PDF formatında staj danışmanına e-mail atılmalıdır. Islak imzalı dilekçeler ilerleyen zamanlarda danışmana mutlaka elden teslim edilmelidir.

Stajın Uzatılması;
Staj başvuru evraklarında beyan edilen staj bitiş tarihinin devamında ve aynı işyerinde devam etmek koşuluyla stajlarına devam etmek isteyen öğrenciler uzatmak istediği tarih başlangıcından en az 10 iş günü önceden staj danışmanına dilekçe yoluyla başvurmalıdır. Dilekçe hazırlanıp imzalandıktan sonra taratılıp PDF formatında staj danışmanına e-mail atılmalıdır. Islak imzalı dilekçeler ilerleyen zamanlarda danışmana mutlaka elden teslim  edilmelidir.

STAJ YÖNERGESİ, BAŞVURU BELGELERİ, YAZIM FORMATI ve DANIŞMAN LİSTESİ için tıklayınız.