Bitirme Projesi Duyurusu

26-03-2021

Değerli öğrencimiz,

2020-2021 Bahar Dönemi Bitirme Projesi Danışmanlık ve Şubeleri ekte verilmektedir. İkinci öğretimdeki şubeler (her şube iki öğretim üyesine ait danışman öğrencileri içerecek şekilde) birleştirildiği için online.deu.edu.tr üzerinden açılan şubenizde iki danışman öğretim üyesi yer alacaktır. Ekteki listede belirtilen danışman öğretim üyenizin düzenleyeceği toplantılara katılmanız ve paylaşacağı kaynakları takip etmeniz rica olunur.

Bitirme projelerinin online.deu.edu.tr şubeleri geç açıldığı için danışman öğretim üyelerimiz manuel olarak önceden (online.deu.edu.tr otomatik şubeleri açılmadan önce) bir şube oluşturmuş olabilirler. Sonradan otomatik açılan şubelerde de isminiz yer alacaktır. Dolayısıyla sakai sayfanızda çift bitirme şubesi çıkabilir. Proje toplantı ve kaynak paylaşımlarının hangi şubede devam edeceği ile ilgili olarak lütfen ekteki listede yer alan danışman hocanızın yönlendirmelerine uyunuz.

Örgün Öğretim Danışman listesi için tıklayınız.

İkinci Öğretim Danışman listesi için tıklayınız.