DEYAP | Dijital Dönüşüm ve Yakın Gelecek Etkinlik Duyurusu

10-01-2022

Dokuz Eylül Üniversitesi Yapı Topluluğu’nun düzenleyeceği organizasyon duyurusu:

“Dokuz Eylül Üniversitesi Yapı Topluluğu olarak 11 Ocak 2022 tarihinde düzenleyeceğimiz “Dijital Dönüşüm ve Yakın Gelecek” konulu etkinliğimiz, Dokuz Eylül Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanlık Konferans Salonunda ve aynı zamanda DEYAP YouTube kanalında canlı olarak yayınlanacaktır. Saat 10:00’da başlayacak etkinliğimiz 15:30’da bitecek şekilde 4 oturum şeklinde gerçekleşecektir. Etkinliğimizde “BIM’e Giriş, Generative Design, Metaverse, AR ve VR’’ konuları ele alınacaktır.
İlgi çekici konuların aktarılacağı ve oturum sonlarında sürpriz hediyelerin olacağı bir etkinlik gerçekleşecektir. Pandemi koşullarından dolayı etkinliğimizin yüz yüze kapasitesinde sınırlı sayıda kontenjanı bulunmaktadır. Bu bağlamda kayıt formunu doldurmanız önem taşımaktadır. Hepinizi etkinliğimize bekliyoruz.”

Etkinlik afişi için tıklayınız.