FUTBOL TURNUVASI

08-10-2023

Üniversitemiz Tınaztepe Yerleşkesi Futbol Sahasında futbol turnuvası düzenlenecektir. Katılmak isteyen öğrencilerin 09.10.2023 Pazartesi öğlene kadar takım listelerini dekanlık özel kaleme bildirmesi gerekmektedir.

FUTBOL TURNUVASI KURALLARI

• Takımlar toplam 6 kişiden oluşacaktır.
  • Müsabakalar Tınaztepe Yerleşkesi Futbol Sahasında oynanacaktır.
  • Müsabakalar Tınaztepe Yerleşkesi Futbol Sahasının ortadan ikiye bölünmesiyle oluşturulacak alanda oynanacaktır.
  • Müsabakalar 11 Ekim Çarşamba, 12 Ekim Perşembe ve 13 Ekim Cuma günlerinde 16:00-18:00 saatleri arasında düzenlenecektir.
  • Müsabakaların tamamında uluslararası futbol oyun kuralları geçerli olacaktır.
  • Müsabakalar 15’ er dakikadan oluşan 2 devre şeklinde toplam 30 dakika olarak oynanacaktır.
  • Bu süre içerisinde eşitliğin bozulmaması durumunda 3 ‘ er dakikalık 2 uzatma devresi oynanacaktır. Uzatma devresinde altın gol kuralı uygulanacak olup, uzatma dakikalarında golü atan takım müsabakayı kazanacaktır. Uzatma dakikalarında da eşitliğin bozulmaması durumunda, müsabakanın kazananı penaltı atışları sonucunda belirlenecektir.