Mühendislik Fakültesi 7. Kültür ve Spor Etkinlikleri hakkında önemli duyuru

18-10-2018

Değerli öğrencilerimiz,

Fakültemiz öğrencileri arasında dostluk ve kardeşliği pekiştirmek, öğrencilerimizin tanışarak kaynaşmalarını ve onlara spor yapma olanağı sağlamak, ferdi ve takımlar arası müsabakalar düzenlemek, müsabakalar sonunda başarılı olanlara ödüller verilerek öğrencileri spor yapmaya özendirmek ve sporu sevdirmek amacıyla yarışma ve rekabet unsurlarını geliştirmeyi amaçlayan 2018-2019 Öğretim Yılında Basketbol, Futbol, Halı Saha Futbol, Masa Tenisi ve Satranç branşlarında “Mühendislik Fakültesi 7. Kültür ve Spor Etkinlikleri” adı altında yarışmalar düzenlenmesi planlanmış olup, Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığının kullanmakta olduğu “Hizmet Alımları” bütçe tertibinde yeterli ödenek bulunmadığından, sponsor bulunması halinde yarışmaların daha sonraki zaman diliminde yapılması planlanmaktadır.