(ÖNEMLİ DUYURU) Staj -SGK Prim Ödemeleri Hakkında

10-02-2023

Sevgili öğrenciler,

Fakültemizde öğrenim gören öğrencilerin zorunlu stajlarını yaptığı sırada SGK prim ödemeleri gerçekleştirilmektedir. SGK prim ödemeleri staj öncesinde yapıldığından; öğrencilerin staja devam edemediği durumlar söz konusu olduğunda gereksiz yere ödenen SGK prim tutarlarının öğrencilerden rücu edilmesi kararı alınmıştır.

Staja devam edilemediği durumlar söz konusu olduğunda öğrencilerin durumu üst yazı ile Dekanlık birimine bildirilecek, bildirimin ardından Üniversitemiz Strateji Geliştirme Daire Başkanlığının ilgili hesap numaralarına SGK prim tutarının yatırılması için gerekli işlemler başlatılacaktır.

Zorunlu stajlardan vazgeçme , yapamama durumu gelişen öğrencilerin sigorta başlangıç tarihi ya da en geç bir gün sonrasına kadar staj danışmanlarına bildirmesi gerekmektedir.