Staj Başvuru Aşamaları/Gün ve Saatleri

13-06-2022

Değerli öğrenciler,

2022 Yaz dönemi staj başvuruları için:

1) Öncelikle staj duyurusunun tamamını (duyuru için tıklayınız!) dikkatlice inceleyiniz.

2) Stajla ilgili tüm sorularınızı öncelikle staj danışmanınıza e-mail yolu ile sormanız, ardından hazırladığınız “Staj kabul ve başvuru formu” nu ön onay için yine e-mail üzerinden danışmanınıza göndermeniz gerekmektedir.

3) Danışmanınızdan e-mail ile “başvuru yapmaya uygundur” onayı aldıktan sonra; yalnızca Pazartesi günleri saat 13:30-17:00 arasında gerekli ıslak imzalı belgelerinizin tamamını danışmanınıza teslim ederek başvurunuzu tamamlamanız gerekmektedir.

4) Belirtilen tarih ve saatler dışında yapılan başvurular kesinlikle kabul edilmeyecektir. Gerektiği durumlarda bir arkadaşınız yine belirtilen gün/saatlerde evrak teslimi yapabilir.

ÖNEMLİ NOT: Dekanlığın talimatı üzerine, yalnızca il dışında bulunmak gibi mücbir sebeple yüz yüze evrak teslimi yapamayacak öğrencilerin, “online” başvuru yapmalarına izin verilmektedir. Ancak, bu şekilde başvuru yapan öğrenciler de stajın sonunda defter teslimi aşamasında yine başvuru formunun ıslak imzalı halini danışmanına teslim edecektir.