STAJ DEFTERİ TESLİM DUYURUSU !!!

19-09-2022

Değerli Öğrencimiz,

2022 Yaz döneminde yapmış olduğunuz stajlara ait staj defterlerinin son teslim tarihi 11.11.2022’dir. Bu tarihten sonra teslim edilen defterler BAŞARISIZsayılacaktır.

Defterlerini tamamlayanlar bu tarihten önce de teslim yapabilir, mezun konumundaysa (kayıtlı olduğu ders kalmadıysa) durumunu staj danışmanına belirterek son teslim tarihini beklemeden staj defterinin öncelikli değerlendirmesini talep edebilir.

Mezun konumundaki öğrenciler staj defterlerini teslim edebilecekleri son tarih; resmi olarak staj yapılan son iş gününden 45 gün sonra olarak belirlenmiştir. Bu tarihten sonra teslim edilen defterler “BAŞARISIZ” sayılacaktır.

Staj defterleri duyurularda belirtilen kurallara göre düzenlenmelidir. Staj sicil formları kapalı zarfta teslim edilecektir. Staj evraklarının tamamı ıslak imzalı olarak elden teslim alınacaktır.

Staj defterlerinin değerlendirme süreci: Son teslim tarihinden 1 hafta sonra “DÜZELTME” öncesi sonuçlar açıklanacaktır. Sonucu “DÜZELTME” olan öğrenciler 1 hafta içerisinde gerekli eksiklerini tamamlayıp staj danışmanlarına tekrar staj defterini ulaştıracaktır (“düzeltme” verilen öğrencinin defter teslim etmemesi durumunda sonucu “başarısız” sayılacaktır), sonucunda yazım hatası vb. eksik tespit eden öğrenciler staj danışmanlarıyla iletişime geçecektir. Bu süreçten 1 hafta sonra da “DÜZELTME” sonrası kesin sonuçlar ilan edilecektir.

İnşaat Mühendisliği Staj Komisyonu