Yenilikçi Fikirler Kampı

31-10-2023

Aydem Perakende ve Yaşar Üniversitesi iş birliği ile 25 Kasım 2023 günü Yaşar Üniversitesi’nde gerçekleşecek olan “Yenilikçi Fikirler Kampı”na orta öğretimdeki tüm ilgili öğrencileri, “Şehrin Enerjisini Sürdür!” diyerek davet ediyoruz. Yenilik Öncüleri kamp destekçileri ile iş birliği halinde çalışarak, sürdürülebilir bir kent için ‘’Şehir Ölçeğinde Sürdürülebilir Enerji Verimliliği” teması kapsamında akıllı çözümler üretecekler. Yarışma 3. Kategoride (lise öğrencileri, girişimci/üniversite öğrencileri, Startup’lar) gerçekleşecektir. Her kategori 1. sine 45.000 TL ödül verilecektir.
Yarışmaya katılacaklar başvuru ve detaylı bilgi için web sayfamızı(www.yenilikcifikirlerkampi.com) ziyaret edebilir, Üniversitemiz Bilgi ve Teknoloji Transfer Ofisi Müdürlüğüyle iletişime geçebilirler.
Katılımcıların öncelikli olarak “İklimlendirme, Aydınlatma, Ulaşım, Enerji ve Akıllı Şehirler” alanlarında bilgi ve tecrübe sahibi uzmanların mentörlük desteği ile projelendirecekleri yenilikçi fikir ve tasarımlarını jüri değerlendirmesine sunarak yarışacakları kamp için Üniversitemiz bünyesinde tüm girişimcilere, üniversite öğrencilerine (lisans ve lisansüstü) ve startuplara yöneliktir.